duminică, 7 aprilie 2013

Fotbalistii care fac istorie in Premier League

Prima liga a campionatului englez de fotbal este printre cele mai puternice din lume, daca nu chiar cea mai puternica. Echipele din Premier League au jucatori foarte valorosi, recunoscuti in toata lumea, care sunt capabili sa sustina meciuri la un nivel competitional foarte ridicat indiferent de echipa cu care joaca. Astfel de jucatori si-au plasat echipele la care joaca pe primele locuri in clasamentul Premier League.
Echipe precum Manchester United, Arsenal, Chelsea, Liverpool sau Tottenham detin unii dintre cei mai bine cotati fotbalisti din lume. Campionatul englez poate rivaliza oricand cu cel spaniol, care la randul sau are jucatori extrem de buni.
Jucatori de exceptie care au facut sau fac spectacol in Premier League:
Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni jucatori ai tuturor timpurilor, declarat oficial cel mai bun jucator in 2009, a jucat sase ani pentru Manchester United si datorita talentului sau si-a adus contributia la succesul echipei.
Joe Hart este considerat la momentul actual cel mai bun portar din Premier League, cu cele mai putine goluri primite.
Wayne Rooney este un jucator de exceptie al lui Manchester United, marcand un numar impresionant de goluri pentru echipa sa.
Robin van Persie, transferat in vara anului trecut de la Arsenal, si-a propus sa marcheze primul sau sezon la Manchester United prin castigarea dublei.
Theo Walcott este fara indoiala si el printre cei mai buni jucatori din clasamentul Premier League, talentul si determinarea sa facand fanii Arsenalului sa il uite pe Robin van Persie.
Michael Carrick este renumit pentru pasele sale decisive, statisticile aratand ca 88% din acestea au avut succes. Joaca pentru Manchester United si este un mijlocas foarte bun.
Anderson, venit in Premier League in 2007 a fost cunoscut drept "noul Ronaldinho" si dupa un debut excelent, a devenit cunoscut in toata lumea.
Urmand exemplul renumitilor fotbalisti din Premier League, multi tineri jucatori dornici sa se afirme promit sa se ridice la nivelul idolilor lor, care si-au facut renume pe parcursul fobuloasei istorii a fotbalului englezesc de peste 100 de ani. Ramane de urmarit evolutia acestor jucatori in urmatoarele etape de Premier League, dar si in cupele europene, unde cu siguranta vor continua sa duca renumele fotbalului englezesc mai departe.
Performantele fotbalistilor din Premier League sunt reflectate in rezultatele obtinute, rezultate vizibile pe site-uri de genul www.clasamente.net, unde este afisat clasamentul Angliei actualizat dupa fiecare meci in parte. Aceste site-uri vin in sprijinul vizitatorilor cu statistici privind evolutia echipelor in ultimele meciuri, care sa ajute la urmarirea echipelor in cazul celor ce agreeaza pariurile sportive.
De ce isi doresc fotbalistii sa ajunga in Premier League
Atat jucatorii din Anglia, cat si cei din restul lumii, isi doresc sa joace in Premier League. Cu toate acestea, putini sunt cei care ajung la acest nivel, deoarece numai cei cu adevarat buni au loc in aceasta competitie. Pe langa salariile foarte mari primite de catre jucatorii din Premier League, acestia isi pot crea un viitor jucand in aceasta competitie. Dupa cativa ani jucati la o echipa de renume din Premier League, transferul jucatorilor se face mult mai usor, iar pretul le creste considerabil. Un CV cu Manchester United inclus poate cantari mult atunci cand un jucator va pleca de la o echipa la alta.

Niciun comentariu: