luni, 24 august 2015

Preturi rochii de mireasa




Daca despre geanta unei femei se spune c-ar reprezenta Cutia Pandorei, atunci respectiva lady ar trebui sa fie descrisa precum Alice in Tara Minunilor atunci cand se afla, la fel de indecisa ca intotdeauna, in fata propriului sifonier, din care nu are nici cea mai mica idee despre ce sa scoata la purtare intr-o zi obisnuita.

Iritati la culme de faptul ca trebuie sa piarda
minute pretioasa din intalnirea lor din cauza nehatararii domnisoarelor-iubite, domnii incearca pe cat posibil sa le inteleaga pe acestea de ce acorda o asa mare improtanta imbracamintei, mai ales in ocaziile in care stiu ei prea bine unde va ajunge aceasta la scurt timp dupa purtare. 

Totusi, pentru ca nu poti imblanzi o fiara, asa cum e femeia in perioada reducerilor, cand o intereseaza tot ceea ce tine de rochii mireasa preturi, se lasa pagubasi si capituleaza in fata gandului de autoconvingere ca, la pachet, odata cu viitoarea lor mireasa, trebuie sa vina si astfel de indatoriri-tolerante ale viitorului cap de familie al carui rol gentlemenii si-l propun sa-l duca la buna indeplinire.

Pastrandu-si calmul, dar totodata demonstrandu-si suportul moral pe care il pus la schimbatoarea dispozitie a miresei, domnii isi asigura astfel propriul confort psihic, in conditiile in care o mireasa nemultumita reuseste in scurt timp sa indispuna pe toata lumea si sa genereze astfel o stare generala de nervozitate. Tocmai de aceea, daca aveti vreun prieten – viitor mire, nu trebuie sa glumiti rautacios pe seama lui daca in torpedoul masinii ii veti gasi pliante cu rochii de mireasa la reducere, caci stim cu totii ca nu il pasioneaza un asemenea subiect, insa este o caramida sanatoasa pusa la temelia viitoarei sale familii. Asadar, nu penalizati omul pentru ca gandeste preventiv si se straduieste sa ocoleasca pe cat poate el discutii in contradictoriu cu o mireasa furioasa din cauza multitudinii de modele rochii de mireasa pe care specialistii din domeniul i le pun in noul stoc din 2015.

3 comentarii:

Andy spunea...

Mai taie din ele, da-le incolo...

Cabine foto de vanzare spunea...

asa da

Pantofi Rieker spunea...

Hai ca nu sunt preturi prea mari !