luni, 13 ianuarie 2014

Ajutor ! Interfonul meu are nevoie de o firma serioasa !

Asa este, dupa cum spune si titlu am o mare problema, tatal meu fiind administratorul unui bloc din Onesti trebuie sa rezolve problema interfonului care nu mai merge.

S-a ales o marca ieftina, de fapt cea mai ieftina marca de interfoane (chinezarie) pentru interfonul scarii si cand a iesit din garantia, au aparut si problemele.

Problema este ca interfonul nu mai raspunde la comenzi, adica cand apropii cartele nu se intampla nimic, el este alimentat dar nu mai functioneaza, nici pe baza de cod, nici pe baza de pumni interfonul nu vrea sa functioneze.

Singurul mod prin care se poate face accesul in scare este cu cheia sau chemand pe cineva sa deschida din scara.

Pe timpul zilei este bine, usa interfonului este intepenita elegant de un bolovan, seara si noaptea este mai rau.

Am nevoie de ajutor, daca stiti de o firma de reparatii interfoane va rog sa-mi dati mail pe aronandrei90@gmail.com, o sa va fiu profund recunoscator si eu si tatal meu + restul vecinilor, probabil va fi ales pe viata admistrator :P.

Firma care a montat initial interfonul nu mai raspunde, probabil a disparut si a avut aceeasi durata de viata ca sinterfonul.

Ce am gasit eu pe internet si am auzit ca sunt seriosi,  firma Electrainstal din Buzau dar nu stiu daca se deplaseaza pana la Onesti doar pentru asta, o sa-i incerc sa-i contactezi.

Voi de ce firme stiti? Ce intamplari placute sau mai putin placute ati avut cu astfel de firme ? Astept mesajele voastre.

Niciun comentariu: